Thursday 29 January 2015

Plase Insecte - Aduce Bun Umbrire În Interioarele & a preveni Insecte Din Introducerea Acasă

Atunci când vine vara, primul lucru către care vă îndreptaţi este chioșcul cu îngheţată şi sucuri reci. Numai că nu este suficient. Aveţi nevoie să vă protejaţi casa şi biroul răcoroase, astfel încât să lucraţi confortabil şi relaxant. Umbrirea ferestrelor trebuie să fie efectuată optim, în caz contrar nu veți obține rezultatele preconizate. Cel mai bun mod de umbrire pe care îl puteţi lua în considerare este asigurat de jaluzele orizontale.

plase insecte

De ce să utilizaţi plase insecte plisse

Acestea sunt frumoase, moderne şi simplu de instalat. Sunt disponibile într-o gamă deosebită de culori şi stiluri. Sunt şi foarte simplu de întreţinut. Iată câteva avantaje pe care le puteţi obţine instalând plase insecte plisse:

  • interioarele sunt menţinute răcoroase pentru că blochează eficient pătrunderea soarelui
  • nu mai depindeţi de aer condiţionat, reducând facturile de energie
  • veţi obţine mai multă productivitate întrucât interioarele sunt răcoroase şi confortabile

Pe lângă exterioare, puteţi lua în considerare folosirea unor jaluzele la interior. Acestea se montează pe partea interioară a ferestrei şi asigură, de asemenea şi umbrire. 

plase insecte plisse.


plase insecte şi textile pentru umbrirea interioarelor

Una dintre cele mai inovatoare opţiuni de umbrire este reprezentată de plase insecte plisse. Acestea au un aspect dinamizant şi destul de modern. Astfel, în timp ce aduc răcoare în camere, acestea aduc şi un plus de stil şi eleganţă. Puteţi lua, de asemenea, în considerare, jaluzelele textile interioare, foarte sofisticate ca aspect. Realizate din plastic, acestea dau un aspect foarte elegant oricărei încăperi. Atât jaluzelele plisate, cât şi cele textile pot fi instalate şi întreţinute cu uşurinţă. Au preţuri foarte avantajoase, permiţându-vă umbrirea interioarelor fără costuri prea mari. Având în vedere că veţi fi protejat contra razelor solare, nu trebuie să vă mai îngrijoreze deteriorarea mobilei. Dependenţa de aer condiţionat se reduce, iar costurile facturilor de energie scad.   

plase insecte

Plase de insecte pentru uşi şi ferestre 

Alături de umbrire, poate veţi avea nevoie de plase de insecte pentru a vă proteja casa. Insectele se pot târî prin spaţii deschise precum uşi, ferestre şi altele. Pot perturba liniştea casei. Având în vedere că zboară şi chiar înţeapă, pot constitui o reală problemă. În cazul în care utilizaţi dispozitive de eliminare sau sprayuri, veţi inhala produse chimice. Evitaţi acest lucru, instalând plase insecte uşi  şi ferestre, prin ferirea contra insectelor şi rozătoarelor. Acestea sunt realizate din materiale textile rezistente şi durabile, care nu se vor uza atunci când insectele intră în contact cu ele. Plasele nu se rup din cauza expunerii la elemente meteorologice externe.  Odată instalate, vor dura ani întregi, asigurând protecţie completă împotriva insectelor. Sunt foarte utile mai ales pentru persoanele care au grădină în jurul casei. Menţinând interioarele protejate contra dăunătorilor, vă puteţi bucura de un mediu liniştit şi sănătos. Instalarea plaselor de insecte Instalarea plaselor de insecte nu durează mult. Serviciul profesionist de instalare va lucra numai câteva ore, în mod silenţios. 

No comments:

Post a Comment